Welkom bij SLS Trucking b.v.

In 2012 hebben wij besloten om ons toch al uitgebreide pakket nog verder te maximaliseren en hebben wij 2 nieuwe vrachtauto's aangeschaft. Wij zijn nu dus in staat om het gehele traject vanaf lossing van de container tot aan de deur bij onze klanten te verzorgen. Deze b.v. is ook weer een 100% dochteronderneming van Straytest Import Export Services b.v.

Wij verzorgen al uw transporten van zowel pallet transport als reefercontainers door geheel Europa. Wij kunnen ook vanwege onze AEO status zelf containers bij de douane scannen indien dit nodig is. Dit bespaart veel tijd en kosten. Wij werken met een vaste kring vervoerders welke zich al jaren aan onze binden en u zult dus regelmatig dezelfde chauffeurs aan uw loods krijgen. Iets wat voor u vertrouwd is maar ook de chauffeur weet de weg en belangrijker nog de speciale wensen van u als klant.

Wij streven er uiteraard naar om zo dienstverlenend mogelijk te zijn en als iets om de een of andere reden niet mogelijk is zullen wij altijd de beste oplossing zoeken. Ons motto "onze dienstverlening is het belangrijkste voor onze klanten".