Welkom bij SLS Logistic Services b.v.

In 2007 is besloten, gezien de toenemende werkzaamheden, om alle transporten van reefer containers welke wij voor onze klanten kunnen verzorgen apart in een nieuwe b.v. onder te brengen. Wij hebben toen onze dochtermaatschappij opgericht, Straytest Logistic Services b.v.

traytest Logistic Services b.v. (SLS) is een 100% dochteronderneming van Straytest Import Export Services b.v. SLS is in 2007 opgericht en heeft zich na verloop van jaren opgewerkt tot een solide en betrouwbare partner voor al uw transporten. Sinds 2011 staat Maurice Eckhardt aan het roer van SLS en hij heeft inmiddels een grote klantenkring aan zich gebonden welke nog wekelijks groeiende is.

Wij verzorgen al uw transporten van zowel pallet transport als reefercontainers door geheel Europa. Wij kunnen ook vanwege onze AEO status zelf containers bij de douane scannen indien dit nodig is. Dit bespaart veel tijd en kosten. Wij werken met een vaste kring vervoerders welke zich al jaren aan onze binden en u zult dus regelmatig dezelfde chauffeurs aan uw loods krijgen. Iets wat voor u vertrouwd is maar ook de chauffeur weet de weg en belangrijker nog de speciale wensen van u als klant.

Wij streven er uiteraard naar om zo dienstverlenend mogelijk te zijn en als iets om de een of andere reden niet mogelijk is zullen wij altijd de beste oplossing zoeken. Ons motto "onze dienstverlening is het belangrijkste voor onze klanten".