Welkom bij Straytest Import - Export Services

Straytest b.v. is in 1997 opgericht door Jos van Kampen. Op de Koopliedenweg te Barendrecht is vanuit een portacabin de basis gelegd voor wat nu Straytest Import Export Services is.Na 2 jaar alleen te hebben gepionierd zijn we in 1999 verhuisd naar het Handelscentrum ZHZ 61, en zijn er twee medewerkers aangenomen en is Straytest gaan groeien. In 2001 zijn wij uit ons kantoor gegroeid en verhuisd naar de huidige lokatie aan de Gebroken Meeldijk 66 te Barendrecht.

In 2002 hebben Ed de Koningh en Jos van Kampen samen besloten om de krachten te bundelen en samen Straytest Import Export Services b.v. opgericht. Hierna is Straytest in de daaropvolgende jaren uitgegroeid tot een sterke en betrouwbare partner als het gaat om het vervullen van alle douane formaliteiten en logistieke dienstverlening.

Ook kunnen wij door middel van samenwerkingskontrakten met een partner in België al uw goederen afhandelen in de Belgische havens. Dit gebeurt dan ook onder streng toezicht van ons en wij zullen hiervoor de volledige verantwoording dragen. Straytest is vandaag de dag een zeer sterke, solide en betrouwbare partner voor al uw logistieke dienstverlening van A tot Z.

Inmiddels is Straytest niet meer weg te denken, en zijn wij zeer gespecialiseerd in het verzorgen van alle douaneformaliteiten met betrekking tot groente en fruit, maar ook alle andere artikelen zijn bij ons in goede handen en zullen met uiterste zorg worden behandeld.

In 2010 zijn wij door de douane gecertificeerd als Authorised Economic Operator (AEO), voor zowel douanevereenvoudigingen als veiligheid. Dit betekent voor u als klant dat uw goederen met de grootst mogelijke zorg en discretie zullen worden behandeld.

Online Portal

Per 2023 hebben wij als Straytest in samenwerking met Huss een online portal ontwikkeld.
Op deze portal kunnen onze klanten live nazien wat de actuele boot aankomsten zijn.
Hier worden ook alle containers van onze klanten op bijgehouden.
Daardoor hebben onze klanten altijd de meest actuele informatie voor handen.